T  H  E  A         V  E  S  T  I         P  E  D  E  R  S  E  N

 
      
forside        koncerter        cv        audio        aktuelt        galleri        links        kontakt

Thea Vesti Pedersen. Klassisk guitar. Booking af koncerter; solo og kammermusik: Duo Fandango med sopran Mette Weinreich Olsen. Duo med baryton Lars Møller. Dihva: Teater og Klassisk guitar med Mia Møller.

 
 
 
       
       
  01.08.12 Ny koncert med Andrea Pellegrini, Thea Vesti Pedersen og Mik Stegger: Sange fra livets CYKLUS. Information og booking  
       
  01.08.12   Spansk koncert - solokoncert med Thea Vesti Pedersen sælges nu  
       
  01.08.12 Vest/Munk Guitarduo spiller koncert: tango, barok og klassik. Book her.  
       
  15.07.12 Thea medvirker på nyt Album med musik af Martin Hall for Andrea Pellegrini, Tanja Zapolsky, Johnny Stage og Lydenskab. Udkommer 1. oktober. Læs mere her  
       
  01.07.12 Thea kan opleves i en lang række koncerter og produktioner med Ensemblet Lydenskab.  
       
  15.06.12 Lyt til Interview på P1 med Thea Vesti Pedersen her  
  15.06.12 Interview på P2 med Thea Vesti Pedersen  
       

”Mellem Myldretider”. Opsætningen er et tværkunstnerisk projekt mellem rytmisk og klassisk musik, dans og teater. Forestillingen tager afsæt i den Århusianske komponist og tekstforfatter Kristina Holgersens billedskabende musikalske univers. Gennem en mosaik af skæbnehistorier tegnes et momentant billede af det moderne menneske – Mellem Myldretider.

 

 

De medvirkende er Kristina Holgersens trio bestående af komponisten selv, rytmisk guitarist Mik Stegger og klassisk guitarist Thea Vesti Pedersen samt 2 skuespillere. Fire dramatikere skriver oplæg til sangene, som skuespillerne skal arbejde efter. Skuespillerne er også dansere/fysiske performere, og vil komme til at navigere både i det musikalske og det skuespilmæssige udtryk. For iscenesættelse og montage står Barbara Simonsen, som er kunstnerisk leder af Laboratoriet på Entré Scenen i Århus. Entré Scenen co-producerer forestillingen.


De medvirkende og skabende kræfter bag projektet er en blanding af erfarne og talentfulde unge kunstnere.

 

Der arbejdes med en blanding af rytmisk og klassisk musik, dans, performance og ny dramatik. 

Idéen er at eksperimentere med stilarter, trænge ud i yderområder gennem en unik musikalsk stil, en sammensmeltning af teater og dans, en teaterkoncert i et grænseland. Aktørerne er alle en del af samme fortælling, men formidler den gennem hver deres kunstform, der bindes sammen af montagen. Forestillingen bliver på den måde en mosaik af nye kunstneriske gendigtninger af sangenes historier og stemninger alligevel enkelt og intimt.

 

Temaerne er det moderne menneskes næreste relationer eller mangel på samme. Dets hang til selviscenesættelse og evne til at kompensere. Sammenhængen mellem forestillingsverden og skæbne. Den moderne verdens kompleksitet og den helt enkle ensomhed.